BY DITTE JULIE

Den perfekte kage kræver tålmodighed, præcision, gode forme og en knivskarp finish. By Ditte Julie er en bage- og stelserie med produkter som kan hjælpe dig godt på vej. 

Her på siden viser vi dig, hvordan de forskellige produkter kan anvendes og giver dig vores bedste tips og tricks, så du får det bedste ud af dine By Ditte Julie-produkter.

Kagerulle

Gode tips til brug af kagerullen, som udruller og skærer din dej perfekt.  

Glaze

Giv din kage en smuk og spejlblank overflade med mirror glaze.

Formene

Gode tips til, hvordan du får dine kager, mousser eller is ud af formene.

Bobletop form

Hindbærdrømme i smukke bobletop forme kommer til livs.

Firkantede forme

Giv dine kager et nyt og elegant udtryk med en firkantet form.

Marcipanovertræk

Gode tips til marcipan som overtræk og pynt.

Stel generelt

Stel uden kanter og hvælvinger, der ødelægger et smukt kagesnit.

Rund bobletop

Pynt din kage af med et boblende toplåg.

Aflang form

Sådan bruger du den aflange form til at give din kage et flot finish.

Boblekrans

En form, der giver dig mulighed for at løfte din tærte til nye højder.

Forbered forme inden brug

Gode tips til, hvordan du aktiverer silikone og lettere får dit fyld ud.

Bliv medlem her