HVAD ER KLUB DITTE JULIE

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et unikt bageunivers, hvor du får masser af skønne fordele. Du får adgang til de online bagekurser - både for nybegyndere og masterclass - hvor du skal med i køkkenet hjemmefra med Ditte Julie og hendes gode humør. Derudover har vi også et særligt bageunivers for børn, som du og dine børn kan nyde godt af i ferier og ved højtider. Ditte Julie holder dig i hånden hele vejen og guider dig kyndigt igennem processen. 

Udover bagekurserne har vi filmet en masse videoer, som kan hjælpe dig i bageprocessen. Du får både hjælp til teknikkerne i bageskolen og små how to-videoer på pynt og andet inspiration.

Udover opskrifterne fra bagekurserne, får du adgang til et unikt opskriftindeks med alt fra hverdagskager, til moussekager og is. Med andre ord; her har vi samlet alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken.

Bliv medlem her

Læs mere om Klub Ditte Julie

Online bagekursus

Online bagekurser for både nybegyndere og masterclass. Gå også på opdagelse i kurser til børn, som er en god aktivitet i ferier og ved højtider.

By Ditte Julie

Få beskrivelser og videoer af alle produkterne i By Ditte Julie-serien og tips til, hvordan du bruger produkterne, rengør formene mm.

How to-videoer

Tips, tricks og inspiration til pynt og meget mere.

Bageskole

Skiller din mousse, falder din bund sammen eller er der andre tekniske ting, der driller? Find svarene i bageskolens univers.

Opskrifter

Opskrifter, som du kender dem fra Ditte Julie med alt fra de nemme, men lækre kager, til de teknisk sværere kager med glaze, snirkler og meget andet.

Klub Ditte Julie fordele

Ved at være Klub Ditte Julie medlem, får du altid gode rabatter på dittejulieshop.dk til bøger og e-bøger samt på hele stel- og bageserien fra By Ditte Julie på imerco.dk.

Sneak peek-video af Klub Ditte Julie

 
Bliv medlem her